Personalkollen stämpelklocka

Personalkollen stämpelklocka är ett enkelt  och smidigt personalsystem för att hantera in- och utstämplingar samt generera löneunderlag till ekonomikontoret. Ingen ny hårdvara behövs då systemet installeras direkt i din kassa eller på en surfplatta och du är igång på under fem minuter. Du beställer Personalkollen stämpelklocka direkt via vår hemsida.

Ladda ner stämpelklockan

Du kan installera stämpelklockan på flertalet modeller surfplattor och webbläsare. Du hittar instruktioner för installation av stämpelklocka i vår guide Installera stämpelklocka.

Logga in

När du har registrerat ditt företag samt laddat ner stämpelklockan skickas ett välkomstmejl till dig med instruktioner på hur du ställer in ett lösenord för inlogg till ditt personalkollen-konto.

Registera personal och administrera tider

Första gången en anställd stämplar in i stämpelklockan kommer han eller hon få genomföra en nyregistrering. Denna nyregistrering visas som en notis på startsidan när du loggar in på personalkollen.se. Du behöver godkänna nyregistreringen och lägga till anställningsuppgifter. På startsidan visas även andra notiser gällande avvikande in- och utstämplingar som du behöver attestera för att kunna ta fram korrekt sammanställning av tidrapport inför lönekörningen. Läs mer om de olika notiserna i vår artikeln Hantera notiser

Summering av arbetad tid

En sammanställning av arbetstid och underlag till lönekörningen hittar du sedan under Tider - Summering.