Installera stämpelklockan

Installation av stämpelklockan på iPad

1. Öppna Safari och gå till personalkollen.se/stämpelklocka.
  2. Klicka på ikonen som visar en fyrkant med en pil genom i högra övre hörnet och sedan på "Lägg till på hemskärmen" (guide: http://www.igeeksblog.com/how-to-add-website-shortcut-to-iphone-home-screen-on-ios-8/).
  3. Tryck på appen på hemskärmen.
  4. Fyll i din nyckel som hittas under Inställningar uppe till höger via chefs-inlogg och under rubriken Arbetsplatser eller Stämpelklockor.
  5. Klicka på Ställ in nyckel för stämpelklocka och sedan på Fortsätt till instämplingen. Nu är stämpelklockan installerad och redo att användas.

Installation av stämpelklockan på dator med Windows

1. Öppna valfri webbläsare och gå till personalkollen.se/filer. Klicka sedan på "Stämpelklocka för Windows (Personalkollen.exe)" för att ladda ner filen.
  2. Lägg "Personalkollen.exe" på önskad plats och högerklicka på den nedladdade filen och välj Fäst på aktivitetsfält alt. Fäst på startmeny.
  3. Öppna programmet.
  4. Fyll i din nyckel som hittas under Inställningar uppe till höger via chefs-inlogg och under rubriken Arbetsplatser eller Stämpelklockor.
  5. Klicka på Ställ in nyckel för stämpelklocka och sedan på Fortsätt till instämplingen. Nu är stämpelklockan installerad och redo att användas.

Installation av stämpelklockan på surfplatta med Android

1. Se till att Google Chrome version 49 eller senare är installerad. Detta gör du genom öppna Play-butiken och installera Google Chrome.
  2. Öppna Google Chrome och skriv in personalkollen.se/stämpelklocka i adressfältet.
  3. Tryck på Google Chromes menyknapp (de tre prickarna till höger om adressfältet).
  4. Välj Lägg till på startskärmen, tryck på Lägg till.
  5. Tryck på hemknappen för att gå till startskärmen.
  6. Tryck på ikonen för Personalkollen - Stämpelklocka.
  7. Fyll i din nyckel som hittas under Inställningar uppe till höger via chefs-inlogg och under rubriken Arbetsplatser eller Stämpelklockor.
  8. Klicka på Ställ in nyckel för stämpelklocka och sedan på Fortsätt till instämplingen. Nu är stämpelklockan installerad och redo att användas.