Tekniska krav för att använda Personalkollen

Tekniska krav för webbläsaren

Det enda du behöver för att logga in och använda Personalkollen är en webbläsare.
Personalkollen är kompatibelt med flesta moderna webbläsare, vi rekommenderar någon av följande:

• Google Chrome (senaste versionen)
  • Mozilla Firefox (senaste versionen)
  • Microsoft Edge (senaste versionen)
  • Safari på iPhone/iPad med iOS 12 eller iOS/iPadOS 13. Personalinlogget fungerar även på iOS 10 och 11. Använder du en äldre version av iOS rekommenderar vi att du uppgraderar till den senaste versionen.
  • Safari 12 eller 13 på macOS. Använder du en äldre version behöver du uppgradera Safari eller byta till en annan webbläsare.

Du behöver även ha JavaScript och så kallade cookies aktiverat i webbläsaren. Detta är aktiverat som standard i de flesta webbläsare och alltså vanligtvis inget du behöver fundera över.

Tekniska krav för appen

Vår app för personalinlogget fungerar med iOS 12.2 och senare, samt Android 7.0 eller senare. Har du iOS 10 eller 11 kan du använda personalinlogget genom Safari istället, och på Android 4.4 och senare kan du använda personalinlogget genom Google Chrome.

Tekniska krav för stämpelklockan

Du kan installera stämpelklockan på flertalet modeller surfplattor och webbläsare. För att vi ska kunna säkerställa en stabil drift rekommenderar vi något av nedan alternativ:

• iPad med iOS 9 eller senare. Vi rekommenderar starkt att uppgradera till iPadOS 13 för bästa prestanda och stabilitet
  • iPhone med iOS 9 eller senare
  • Surfplattor med Android: Google Chrome version 49 eller senare
  • Mac- och Windowsdatorer: Google Chrome version 49 eller senare
  • macOS med Safari 12 eller senare

Observera att användning av stämpelklockan från Mozilla Firefox, Internet Explorer och Microsoft Edge inte stöds.