Tekniska krav för att använda Personalkollen

Tekniska krav för webbläsaren

Det enda du behöver för att logga in och använda Personalkollen är en webbläsare.
Personalkollen är kompatibelt med flesta moderna webbläsare, vi rekommenderar någon av följande:

• Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Microsoft Edge
  • Safari på iPhone/iPad med iOS 12 eller iOS/iPadOS 13. Använder du en äldre version av iOS rekommenderar vi att du uppgraderar till den senaste versionen.
  • Safari på dator med macOS 12 eller macOS 13. Använder du en äldre version behöver du uppgradera Safari.

Du behöver även ha JavaScript och så kallade cookies aktiverat i webbläsaren. Detta är aktiverat som standard i de flesta webbläsare och alltså vanligtvis inget du behöver fundera över.

Tekniska krav för stämpelklockan

Du kan installera stämpelklockan på flertalet modeller surfplattor och webbläsare. För att vi ska kunna säkerställa en stabil drift rekommenderar vi något av nedan alternativ:

• iPad med iOS 9 eller senare. Vi rekommenderar starkt att uppgradera till iPadOS 13 för bästa prestanda och stabilitet
  • iPhone med iOS 9 eller senare
  • Surfplattor med Android: Google Chrome version 49 eller senare
  • Mac- och Windowsdatorer: Google Chrome version 49 eller senare
  • macOS med Safari 12 eller senare

Observera att användning av stämpelklockan från Mozilla Firefox, Internet Explorer och Microsoft Edge inte stöds.