Uppstart

I den här artikeln kan du läsa om de inställningar som du bör gå igenom på ditt konto före din uppstartsutbildning med oss.

Ditt kontos grundinställningar

Börja med att logga in i systemet via personalkollen.se. Se därefter filmen Ditt nya konto hos Personalkollen. Klicka sedan på Inställningar som du hittar under ikonen längst upp till höger.

Under Inställningar hittar du samtliga grundinställningar för företaget och du kan läsa mera om varje del genom att följa länkarna nedan:

Det är viktigt att du går igenom varje del av inställningarna för att ställa upp kontot korrekt. Du behöver också ha tittat på samtliga filmer innan du kan boka en tid för uppstartsutbildning.

Vid frågetecken kan du alltid kontakta vår support på support@personalkollen.se eller 010-150 15 00.