Kom igång snabbt och enkelt

Välkommen som användare av Personalkollens program för personalhantering och löneadministration! Det är lätt att komma igång med ditt konto snabbt, och vi har skapat en introduktionsvideo som förklarar de första stegen i att sätta upp ditt konto. Efter det är du hjärtligt välkommen att boka en genomgång över telefon med oss för en mer detaljerad genomgång av ditt konto.

Introduktionsvideo

Förutom den här introduktionsvideon kan du också hitta flera korta instruktionsvideor och artiklar i vår kunskapsbank som beskriver alla olika funktioner i systemet!

Du kan nu boka in en uppstart med oss via vår bokningskalender!