Så fungerar grundpass

För att schemalägga i systemet behöver du skapa dina grundpass för verksamheten. Detta är de fasta passen ni använder för att planera bemanningen på arbetsplatsen.

För att skapa dina grundpass går du till ikonen Schema och klickar på Hantera grundpass. Välj sedan Lägg till grundpass och fyll i de uppgifter som efterfrågas.

Du kan schemalägga flera personer på samma grundpass och dag. Vid tillfälliga avvikelser från de ursprungliga grundpassen kan du enkelt ändra i de förinställda start- och sluttiderna innan du schemalägger.

Du kan läsa mer om schemaläggning i vår artikel Att schemalägga i Personalkollen.