Arbetgivarintyg och anställningsbevis

Både anställningsbevis och arbetsgivarintyg hittar du under fliken Personal i systemet.
Om du inte hittar den person du söker efter i personallistan kan du ändra status till Alla typer av anställning  och sedan klicka Sök, då kommer även de som har en avslutad anställning med i sökningen.

Anställningsbevis

För varje anställning som skapas i systemet genereras ett förifyllt anställningsbevis med de uppgifter som Personalkollen har om den anställde. Anställningsbeviset öppnas i PDF-format och rutorna är möjliga att lägga till kompletteringar eller justeringar. För att skriva ut Anställningsbeviset klicka på knappen Anställningsbevis. Klickar du på knappen till höger så hittar du uppsägningsregler.

Arbetsgivarintyg

För varje anställning skapas också ett Arbetsgivarintyg som automatiskt fylls i med uppgifter kring arbetad tid och frånvarande tid, 12 månader bakåt. Önskar man en längre period måste detta fyllas i manuellt i dokumentet. Genom att klicka på Arbetsgivarintyg så öppnas dokumentet för utskrift. Klickar du på knappen till höger hittar du Hjälpdokument för hur arbetsgivarintyg ska fyllas i.