Arbetgivarintyg och anställningsbevis

Både anställningsbevis och arbetsgivarintyg hittar du under fliken Personal i systemet.  
Om du inte hittar den person du söker efter i personallistan kan du ändra status till Alla typer av anställning  och sedan klicka Sök, då kommer även de som har en avslutad anställning med i sökningen.  

Anställningsbevis

För varje anställning som skapas i systemet genereras ett förifyllt anställningsbevis med de uppgifter som Personalkollen har om den anställde. Anställningsbeviset öppnas i PDF-format och rutorna är möjliga att lägga till kompletteringar eller justeringar. För att skriva ut Anställningsbeviset klicka på knappen Anställningsbevis. Klickar du på knappen till höger så hittar du uppsägningsregler. 

Arbetsgivarintyg

För varje anställning skapas också ett Arbetsgivarintyg som automatiskt fylls i med uppgifter kring arbetad tid och frånvarande tid, 12 månader bakåt. Önskar man en längre period måste detta fyllas i manuellt i dokumentet. Genom att klicka på pilen till höger om Arbetsgivarintyg.nu så öppnas dokumentet för utskrift. Här hittar du även ett Hjälpdokument för hur arbetsgivarintyg ska fyllas i. Det är också möjligt att koppla samman Personalkollen med arbetsgivarintyg.nu för enklare hantering av utskick till de anställda. Läs mer om detta i vår artikel Arbetsgivarintyg.nu.

Fick du svar på din fråga? Tack för din feedback! Något gick snett. Vänligen försök igen senare.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss