Arbetsgivarintyg.nu

För en enklare hantering av arbetsgivarintyg till dina anställda är det möjligt att koppla samman Personalkollen med Arbetsgivarintyg.nu.

Inställningar

Det första du behöver göra är att skapa en användare för ditt företag på Arbetsgivarintyg.nu. När ditt företag är registrerat så skapas en API-nyckel och ett arbetsgivar-ID som du anger på sidan Lön och avtal - Löneuppgifter.

Skicka arbetsgivarintyget

För att skicka uppgifterna från Personalkollen till Arbetsgivarintyg.nu går du till personalkortet - Anställningar och  klickar du på knappen Arbetsgivarintyg. Du har också möjlighet att hämta ett intyg från systemet i PDF.

När dokumentet är skickat så loggar du in på din sida på Arbetsgivarintyg.nu för att komplettera och signera intyget.

Mer information

Arbetsgivarintyg.nu kan du läsa mer om hur detta går till och du hittar också vanliga frågor och svar för tjänsten.