Återanställa personal

All information kring personer som tidigare arbetat och varit inlagda i systemet finns kvar. Ska du återanställa någon tidigare avslutad anställd behöver ni alltså inte fylla i alla personuppgifter en gång till.

Börja med att gå till Personal och skriv personens namn eller personnummer i sökrutan till höger. Innan du klickar på Visa så byter du status till Alla typer av anställning. Du kommer sedan få upp personen i listan och kan nu klicka upp personens kort.
Gå sedan till fliken Anställningar och välj Lägg till ny anställning. När du klickar på spara kommer personen komma åt sitt schema, kunna ta del av meddelanden och liknande via sitt webb-inlogg fr.o.m. den dagen den nya anställningen börjar.