Återanställa personal

Ska du återanställa en tidigare anställd behöver du inte fylla i alla personuppgifter igen. All information kring den anställa finns kvar i systemet. Det enda du behöver göra är att lägga in den nya anställningen.

Välj status All personal och skriv personens namn eller personnummer i sökrutan till höger och sedan Sök.
Klicka upp personalkortet och gå till fliken Anställningar och välj Lägg till ny anställning. När du klickar på spara kommer den anställda komma åt sitt schema och ta kan ta del av meddelanden via sitt webb-inlogg från och med datumet då den nya anställningen börjar.