Väderprognos i schemat (SMHI)

Vill du nyttja Personalkollen maximalt kan du välja att visa väderprognos i schemaläggningen. Genom att aktivera väderprognos i schemat kan du enklare planera schemat för kommande dagar.

Inställningar

För att aktivera väderprognosen behöver du ange er adress under Inställningar - Arbetsplatser i Personalkollen. Systemet hämtar sedan datan från SMHI:s 10-dygnsprognos.

Väder i schemat

När du angett er adress under Arbetsplatsen så visas vädret direkt i schemat. Klicka på ikonen Prognos och aktivera Väderprognos. Du ser nu dag för dag förväntad väderprognos.