Kassakoppling

Den ekonomiska översikten är ett verktyg för dig att få övergripande koll på din personalkostnad samt kunna planera schemaläggningen på ett lönsamt sätt. Vid automatiskt inläsning av försäljningen från kassan visas denna per automatik i de blå staplarna. Automatisk inläsning av försäljning och i vissa fall även dricks, är möjligt om du aktiverar kopplingen mellan din kassaleverantör och Personalkollen.

Samarbetspartners

• Alfo Systems
  • Anker solutions
  • Baemingo
  • Cashpoint
  • Datorma
  • ES
  • Happy Order
  • JobOffice Kassa
  • Kassaregister
  • Leeroy
  • LogiCash
  • Nutid
  • Onslip
  • Open Solutions
  • PaySystems
  • Rebnis
  • Smart cash Enox
  • SMS Scandinavia
  • Trivec
  • TruePOS
  • WEIQ
  • Winpos
  • Zettle

Aktivera koppling

För att koppla samman systemen och få in försäljningen på ditt konto behöver du kontakta din kassaleverantör. Nyckeln som de behöver till integrationen hittar du under Inställningar - Arbetsplatser. Om du har OpenSolution eller iZettle så aktiveras kopplingen genom att klicka på pennan till höger och följer stegen som efterfrågas.