Kassakoppling

Sidan Analys är ett verktyg för dig att få övergripande koll på din personalkostnad samt kunna planera schemaläggningen på ett lönsamt sätt. Vid automatiskt inläsning av försäljningen från kassan visas denna per automatik i de blå staplarna. Automatisk inläsning av försäljning och i vissa fall även dricks, är möjligt om du aktiverar kopplingen mellan din kassaleverantör och Personalkollen.

Kompatibla kassasystem:

Försäljning Dricks
Alfo System
Ancon √ (gäller ej G2)
Baemingo
Cashpoint
Datorama
Easytouch
ES Erpato
Extenda Go
Flow Order
Happy Order
Heynow
ICG Nordic/HIOPOS
JobOffice Kassa

Kassaregister
LogiCash
Loomis Pay
Nitesoft Solution
Northmill

Nutid
Omega
Onslip
Open Solutions
PaySystems
PubQ
Qopla
Rebnis
Sharp
Smart cash Enox
SMS Scandinavia
Superb
Sverigekassan
Trivec
TruePOS
WEIQ
Winpos (även Anker Solutions)
Yabie GO / Express
Zettle

Aktivera koppling

För att koppla samman systemen och få in försäljningen på ditt konto behöver du kontakta din kassaleverantör. Nyckeln som de behöver till integrationen hittar du under Inställningar - Integrationer. Klicka på rätt rad beroende på kassaleverantör för att kopiera nyckel alternativt följa stegen för att koppla samman programmen.