Zettle kassakoppling

Om du använder Zettle kassor är det möjligt att aktivera kassakoppling för att automatiskt överföra er dagliga försäljningsdata till Analysen. Du kan starta kopplingen genom att klicka på Konfigurera koppling på sidan Integrationer.

Koppling till flera arbetsplatser

Om du har flera arbetsplatser inom ditt företag och endast en administratörsinloggning i Zettle, så är det en rekommendation att konfigurera kassakopplingen endast för en av arbetsplatserna. Du kan sedan hantera uppdelningen av försäljning genom att skapa försäljningsställen.

En alternativ metod är att skapa nya personalanvändare i Zettle för varje arbetsplats. I det här fallet kommer kassakopplingen inte att vara konfigurerad för administratörsinlogget. Det är viktigt att du loggar ut från Zettle innan du börjar konfigureringen och säkerställer att du är inloggad på rätt arbetsplats. För att skapa dessa inloggningar i Zettle kan du klicka på Personalkontoinställningar under Konto och Inställningar. Denna metod fungerar om ni har en kassa per arbetsplats.

För hjälp eller vägledning att ställa upp din kassakoppling är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon 010-150 15 00 eller mejl support@personalkollen.se.