Publicera schema

Publicering av schema ger dig full kontroll över vilka pass som är synliga för de anställda. Du kan publicera ett pass i taget eller flera pass samtidigt. Ett opublicerat pass visas som streckat i schemat.

Introduktionsfilm

Publicering av enskilda pass

När du schemalägger ett pass väljer du direkt om passet ska publiceras eller sparas som utkast. Klicka i rutan för Publicerad så blir passet synligt för den anställda direkt.

Publicera fler pass samtidigt

Opublicerade pass visas som streckade i schemaläggningsvyn. När du kopierar pass får du välja om dessa ska publiceras eller ej. Innan du har publicerat schemat är passen inte synliga för de anställda. Du kan välja om du vill publicera enstaka pass eller alla pass samtidigt med hjälp av check-rutorna. När du har markerat de pass som ska publiceras så klickar du på Publicera markerade

Automatisk publicering

Det är även möjligt att aktivera automatisk publicering av schema. Detta görs under Inställningar - Schema och tider där anger du hur många veckor som alltid ska vara publicerade för de anställda. Systemet publicerar då löpande en ny vecka varje söndag. Personalen får automatiskt push-notiser via appen varje gång en ny vecka publiceras.

Observera: Om du väljer att avpublicera pass eller schemalägger nya utkast inom den publicerade perioden, så kommer dessa inte att publiceras automatiskt.