Gästpass

Om man inte är schemalagd eller inte inlagd i systemet som personal, kan man på stämpelklockan välja att stämpla in på ett gästpass.

Ett gästpass är alltid obetalt, och registreras alltså inte som lönegrundande arbetstid. Om en anställd har råkat stämpla in på gästpass trots att passet ska vara betalt gör du enligt följande:

1. Klicka på ikonen Tider för att komma till Rapporterad tid
  2. Klicka därefter på gästpasset du vill ändra och bocka i rutan Makulera. Klicka sedan på spara. Tiden är nu struken.
  3. Registrera nu den arbetade tiden som vanlig betald arbetstid genom att klicka på Efterregistrera arbetspass och fyll i uppgifterna för den arbetade tiden.