Bordsbokningar i schemat

Vill du nyttja Personalkollen maximalt kan du koppla bordsbokningssystemen WaiterAid eller Bordsbokaren till schemaläggningen. Genom att koppla samman systemen visas era bordsbokningar direkt i schemat och du får en enklare hantering av schemaläggning och planering.

WaiterAid

Inställningar

För att aktivera kopplingen behöver du en API-nyckel från WaiterAid som du sedan skriver in under Inställningar - Arbetsplatser i Personalkollen. Den API-nyckel som efterfrågas hittar du på ditt konto hos WaiterAid genom att aktivera Personalkollen i dess app-store.

Bordsbokaren

Inställningar

För att aktivera kopplingen går du till Inställningar - Arbetsplatser - Ändra och anger Bordsbokaren som leverantör. Den API-nyckel som efterfrågas hittar du genom att följa länken till Bordsbokaren ADMIN.

Bordsbokningar i schemat

När du kopplat samman Personalkollen med ditt bordsboknings-system så visas bokningarna, som era gäster gjort via er hemsida, direkt i schemat. Klicka på ikonen för ekonomi och bocka i bordsbokningar. Du ser nu dag för dag antalet bokade gäster fördelat i tidsintervaller.