Rapport för Skatteverket

Vid besök av Skatteverket räcker det oftast med att kunna visa er personalliggare elektroniskt i den enhet, dator eller iPad, som stämpelklockan installerats i. För att skapa en rapport och skriva ut den följer du något av nedan steg. Läs mer om hur personalliggare fungerar samt vilka regler som behöver följas på Skatteverkets hemsida.

Skapa rapport i stämpelklockan

För att skapa en rapport av personalliggaren via stämpelklockan, klicka på de tre strecken i högra hörnet och välj Rapport för Skatteverket. Även anställda kommer åt att skapa rapporten via stämpelklockan. Man blir tillfrågad att fylla i sitt personnummer samt datumperiod för vilken rapporten ska avse. Ett mejl kommer skickas till fullständig chef på kontot med information om att en rapport har skapats samt av vem.

Skapa rapport via hemsidan

För att kunna skapa en rapport till Skatteverket via hemsidan krävs chefsrättigheter över Tidsrapportering. Klicka på ikonen Tider och  sedan Rapport för Skatteverket i undermenyn. Välj vilken arbetsplats och period som rapporten ska avse och klicka på Skapa rapport