Introduktion av Månadsöversikt

Under fliken Tider kan du klicka dig vidare till månadsöversikt, här får du en kalender per anställd för aktuell period och ser schemalagd tid, arbetad tid och eventuell registrerad frånvaro. Det visas en varningstriangel på en dag om det t.ex. finns schemalagd tid men saknas arbetad tid eller registrerad frånvaro. Om håller muspekaren över varningen visas en förklarande text.

Månadsöversikten återfinns även på varje anställds löneberäkning innan godkännande av lönen (när du är inloggad i chefsläget).