Ta bort pass eller ångra en kopiering

För att ta bort en kopiering, antingen delvis eller helt, klickar man på ett kopierat pass och väljer sedan Ta bort detta pass. Följande val kommer då att visas om passet ingick i en kopiering:

De olika valen innebär:

• Endast detta pass: tar endast bort passet man klickar på.
  • Detta pass och alla kopior av samma pass för denna person och dag: Tar bara bort passet som ligger på den dagen för personen och alla andra dagar som är av samma veckodag. Exempelvis om ett pass ligger på en måndag och man tar bort det, så försvinner passet på varje måndag som ingick i kopieringen.
  • Alla pass för denna person som kopierades samtidigt: samtliga pass som kopierades samtidigt för endast denna person tas bort.
  • Alla pass som kopierades samtidigt som detta pass: tar bort hela kopieringen som gjordes.

När du valt det val som passar dig bäst, så klickar du sedan på Spara. Då kommer pass tas bort enligt det val du gjorde tidigare.

Kontakta Personalkollen support om du önskar radera hela schemat fr.o.m. ett visst datum.