Installera stämpelklockan

Nedan följer en guide för hur man installerar stämpelklockan på en iPad eller en dator.

Guide för installation av stämpelklockan på iPad:

1. Öppna Safari och gå till: personalkollen.se/tracker.
  2. Klicka fyrkanten med en pil uppåt i vänstra övre hörnet och sedan på "Lägg till på hemskärmen"(Guide: http://www.igeeksblog.com/how-to-add-website-shortcut-to-iphone-home-screen-on-ios-8/).
  3. Klicka på appen på hemskärmen och fyll i din nyckel (hittas under "Inställningar" uppe till höger i systemet och under rubriken "Instämpling", "Nyckel för stämpelklocka").
  4. Klicka på “Ställ in nyckel för stämpelklocka” och sedan på “Fortsätt till instämplingen”. Nu ska stämpelklockan vara inlagd.

Guide för installation av stämpelklockan på dator med Windows:

1. Öppna valfri webbläsare och gå till: personalkollen.se/filer. Klicka sedan på "Personalkollen.exe" för att ladda ner filen.
  2. Lägg "Personalkollen.exe" på önskad plats och klicka på programmet.
  3. Fyll i din nyckel (hittas under "Inställningar").
  4. Klicka på “Ställ in nyckel för stämpelklocka” och sedan på “Fortsätt till instämplingen”. Nu ska stämpelklockan vara inlagd.