Installera stämpelklockan

Installation av stämpelklockan på iPad

1. Öppna Safari och gå till personalkollen.se/stämpelklocka.
  2. Klicka fyrkanten med en pil uppåt i vänstra övre hörnet och sedan på "Lägg till på hemskärmen" (guide: http://www.igeeksblog.com/how-to-add-website-shortcut-to-iphone-home-screen-on-ios-8/).
  3. Tryck på appen på hemskärmen.
  4. Fyll i din nyckel (hittas under "Inställningar" uppe till höger i systemet och under rubriken "Instämpling", "Nyckel för stämpelklocka").
  5. Klicka på “Ställ in nyckel för stämpelklocka” och sedan på “Fortsätt till instämplingen”. Nu är stämpelklockan installerad och redo att användas.

Installation av stämpelklockan på dator med Windows

1. Öppna valfri webbläsare och gå till personalkollen.se/filer. Klicka sedan på "Personalkollen.exe" för att ladda ner filen.
  2. Lägg "Personalkollen.exe" på önskad plats och klicka på programmet.
  3. Fyll i din nyckel (hittas under "Inställningar" uppe till höger i systemet och under rubriken "Instämpling", "Nyckel för stämpelklocka").
  4. Klicka på “Ställ in nyckel för stämpelklocka” och sedan på “Fortsätt till instämplingen”. Nu är stämpelklockan installerad och redo att användas.

Installation av stämpelklockan på surfplatta med Android

1. Se till att Google Chrome version 49 eller senare är installerad. Detta gör du genom öppna Play-butiken och installera Google Chrome.
  2. Öppna Google Chrome och skriv in personalkollen.se/stämpelklocka i adressfältet.
  3. Tryck på Google Chromes menyknapp (de tre prickarna till höger om adressfältet).
  4. Välj "Lägg till på startskärmen", tryck på "Lägg till".
  5. Tryck på hemknappen för att gå till startskärmen.
  6. Tryck på ikonen för "Personalkollen - Stämpelklocka".
  7. Fyll i din nyckel (hittas under "Inställningar" uppe till höger i systemet och under rubriken "Instämpling", "Nyckel för stämpelklocka").
  8. Klicka på “Ställ in nyckel för stämpelklocka” och sedan på “Fortsätt till instämplingen”. Nu är stämpelklockan installerad och redo att användas.