Utbildning

Uppstart av konto / Grundinställningar för ditt konto

Börja med att logga in i systemet via personalkollen.se. Se därefter videofilmen "Ditt nya konto hos Personalkollen". Klicka därefter på "Inställningar" som du hittar längst upp till höger.

Under "Inställningar" hittar du samtliga grundinställningar för företaget och du kan läsa mera om varje del genom att följa länkarna nedan:

Det är viktigt att du går igenom varje del av inställningarna och ställer upp ert konto. Därefter är det bra att titta på samtliga videofilmer i systemet och sedan boka en tid för utbildning.

Vid frågetecken kan du alltid kontakta vår support på support@personalkollen.se eller 010-150 15 00.